Vacature Voorman

Voorman in Ter Aar

Wij zijn op zoek naar een voorman om ons hechte team te komen versterken. Door de groei van aangenomen projecten zijn wij op zoek naar een voorman. Als voorman kom je te werken binnen een organisatie waar het familiegevoel in het DNA zit en korte lijnen belangrijk zijn.

Houd jij van afwisseling, samenwerken en ga je graag in de buitenlucht aan de slag? Als voorman kun je rekenen op een veelzijdig takenpakket. Zo ben je verantwoordelijk voor verschillende handmatige graaf- en grondwerkzaamheden. Je zet beschoeiingen, legt rioleringen aan, plaatst kolken en putten, doet kleinschalig uitzetwerk, en bereidt terreinen voor. Van grote projecten zoals rioolreconstructies in een woonwijk tot kleinere projecten zoals het aanleggen van een tuin. Geen dag is hetzelfde!

Wij vragen:

  • Je hebt kennis van de bediening van lasers, trilplaten en klein gereedschap.
  • Je kan goed samenwerken.
  • Je beschikt over rijbewijs B en een VCA diploma of is bereid om deze te halen.

Wij bieden jou een fulltime functie binnen een hecht team met veel eigen verantwoordelijkheid en een grote mate van zelfstandigheid. De arbeidsvoorwaarden zijn goed. We vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt binnen het bedrijf.

Lijkt jou dit wel wat? Neem dan eens contact met ons op, misschien zit jij binnenkort bij ons aan de koffie! Bel naar en vraag naar of mail naar .Functie:voorman
Startdatum:12-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van Vliet via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwkoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwkoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Nieuwkoop
  2. Voorman Van Vliet 12-12-2023

Bekijk ook andere vacatures