Vacature Verzorgende

Verzorgende in Nieuwkoop

Werken bij WIJdezorg

Vaste verzorgende in de nachtdienst in Nieuwkoop

JIJ wordt WIJ

Waar loop JIJ warm voor?
Persoonlijke aandacht voor de kwetsbare mensen, een luisterend oor bieden, net dat beetje extra aandacht waardoor iemand weer met een gerust hart kan gaan slapen.
Met de één dat fijne gesprek waardoor je weet hoe het met iemand gaat, de ander op weg helpen bij de wisselligging en vanzelfsprekend ben jij de aangewezen persoon op het moment dat er vragen zijn. In de nachtdienst maak JIJ het verschil.

Over WIJdezorg 'Iedere dag een fijne dag' is ons motto. WIJ vinden kwaliteit van leven belangrijk en de bewoner staat hierbij centraal. Welbevinden en aandacht staan bovenaan, waarbij ieders talenten, expertise en vaardigheden van belang zijn. We bieden zorg en ondersteuning waarin je als medewerker de ruimte krijgt om je te ontwikkelen. Keuzes maken vanuit eigen regie die aansluiten bij onze bewoners. Dit doen we niet alleen, maar samen met onmisbare mantelzorgers. Zo dragen we bij aan een zorgzame samenleving met gedeelde verantwoordelijkheden.

verzorgende IG niveau 3

nachtdienst, uren in overleg

JIJ

 • gaat graag en goed om met ouderen en weet dat een vast gezicht wonderen doet
 • kunt uit de voeten met het elektronisch cliëntendossier
 • bent flexibel en weet zelfstandig alle ballen hoog te houden
 • bent zelfverzekerd en laat je niet snel uit het veld slaan
 • hebt een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel
 • hebt natuurlijk je diploma voor verzorgende niveau 3 op zak

WIJ

 • bieden jou arbeidsvoorwaarden en salaris volgens de CAO VVT salarisschaal FWG 35, maximaal € 3.177,10 bij een 36-urige werkweek
 • geven jou een dienstverband voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband
 • bieden 8% vakantiebijslag en 8,33% eindejaarsuitkering
 • bieden ruim 29 vakantiedagen per jaar op basis van een 36-urige werkweek, plus de mogelijkheid om verlof te sparen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld een sabbatical nemen of minder uren werken tot aan je pensioen.
 • hebben aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een voordelige uitruilregeling bij reiskosten, een bedrijfscultureel abonnement en een personeelsvoordeelwinkel
 • zijn aangesloten bij FiscFree, waar je gemiddeld 40% korting krijgt op bijvoorbeeld een fiets, een mobiele telefoon of computer of op je sportschool abonnement
 • vinden ontwikkeling van talenten, kennis en vaardigheden belangrijk en bieden daarom diverse leermogelijkheden, zowel online als fysiek, via ons eigen leermanagementsysteem REIN

Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Jeannet Bader, manager zorg van locatie Nieuwkoop, bereikbaar via .

We zien je cv met motivatie graag tegemoet.

Specificaties


Locatie: Nieuwkoop
Plaats: Nieuwkoop
Uren per week: In overleg


Functie:verzorgende
Startdatum:27-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3177 – 3177
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Wijdezorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwkoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwkoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Nieuwkoop
 2. Verzorgende Wijdezorg 27-10-2023

Bekijk ook andere vacatures