Vacature Toekomstige Collega

Toekomstige Collega in Noorden


Wil je solliciteren, maar is er op dit moment geen vacature? Stuur dan je open sollicitatie, voorzien van actuele C.V., naar Interzorg Groep, t.a.v. afdeling Personeelszaken, Foswerterstrjitte 71, 9172 PS te Ferwert. Mailen mag natuurlijk ook, via
Stage
Tenslotte ben jij onze toekomstige collega! Door het volgen van een stage bij Interzorg Groep, leer je theorie en praktijk te verbinden in een leuke en veelzijdige omgeving.
Professionele medewerkers begeleiden je in je dagelijkse taken. Andersom biedt jij nieuwe inzichten aan onze medewerkers. Behalve stages voor verpleegkundige of verzorgende opleidingen, bieden wij soms ook stagemogelijkheden op andere terreinen aan. Je kunt dan denken aan welzijn, facilitair, horeca en financieel.
Als je flexibel, leergierig bent en houdt van uitdagingen, dan verwelkomen wij je graag als onze nieuwe stagiair.
Om jouw opleiding en de stage zo goed mogelijk op elkaar aan te laten sluiten hebben wij goede contacten met meerdere MBO- en HBO instellingen in het Noorden. Interzorg Groep is een erkend leerbedrijf en voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door o.a. Calibris.
Wij bieden stagiaires een stagevergoeding aan.
Mocht je belangstelling hebben voor een stageplek, dan kun je contact opnemen met Henriëtte Ronner, (opleidingscoördinator) via de telefoon of via email
Binnen Interzorg Groep vinden wij digitale zorg belangrijk, wij willen onze cliënten namelijk zo goed mogelijk helpen.Functie:toekomstige collega
Startdatum:29-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Interzorg Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwkoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwkoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Nieuwkoop
  2. Toekomstige Collega Stichting Interzorg Groep 29-11-2023

Bekijk ook andere vacatures