Vacature Timmerman/Vrouw

Timmerman/Vrouw in Nieuwkoop

Timmerman/vrouw

Wij waarderen jouw vakmanschap!

  1. Over Vink Bouw
  2. Werken bij Vink Bouw

Of je nou jarenlange ervaring als Timmerman hebt, of net je niveau 2 diploma hebt behaald, wij hebben altijd werk voor gemotiveerde vakmannen/vrouwen. Wij willen jou leren kennen, weten wie je bent en wat je dromen zijn. Gezien de projecten die we realiseren, kunnen we je in overleg, zeker inzetten op een werk dat past bij jou en je ambitie.

Werkzaamheden

De werkzaamheden van onze vaklieden bestaan onder andere uit het stellen van kozijnen en houtskeletbouw elementen, profielen stellen, aftimmerwerkzaamheden, (prefab) betonwerkzaamheden, geveltimmerwerk, vloeren leggen, kappen leggen, maatvoeringen, woningen opleverklaar maken. En ook het zetten van prefab CLT elementen behoort tot de werkzaamheden.
Enthousiast geworden van deze vacature? Neem dan contact op met ! Hij kan je alles over deze functie vertellen. Bel hem via 1 of mail hem via de knop hieronder.

OVER VINK BOUW

Vink Bouw is een zelfstandige, ondernemende bouwer in de randstad. Wij zijn niet zomaar een bouwbedrijf, wij zijn duurzaam en vooruitstrevend. We houden ervan om te experimenteren met andere bouwsystemen en passen BIM toe op de bouw. Dat zie je terug in de geweldige projecten die we realiseren en daar zijn we trots op!

WIJ BIEDEN JOU

Bij Vink Bouw vinden we het belangrijk dat onze mensen lekker werken en plezier maken met elkaar. Daarom krijg je bij ons vrijheid, verantwoordelijkheid en de kans om jezelf te ontwikkelen. We bieden je een fulltime dienstverband, opleidingsmogelijkheden en zorgen er natuurlijk voor dat alles aanwezig is wat je nodig hebt om je werk goed te doen en fijn te kunnen timmeren.Functie:timmerman vrouw
Startdatum:23-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vink Bouw via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwkoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwkoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Nieuwkoop
  2. Timmerman/Vrouw Vink Bouw 23-11-2023

Bekijk ook andere vacatures