Vacature Planner

Planner in Nieuwkoop

Werken bij WIJdezorg

Planner locatie Nieuwkoop

JIJ wordt WIJ

Een optimale inzet van personeel waarbij cliënt, medewerker en management tevreden is; dat is jouw uitdaging op ons planbureau. We hebben recent de planningsactiviteiten van de zorglocaties overgeheveld naar een centraal planbureau, waarbij je met het team gevestigd bent in Zoeterwoude-Dorp. Daarnaast werk je minimaal één dag per week op jouw vaste zorglocatie Nieuwkoop om zo de verbinding te vinden met de medewerkers en leidinggevenden.
Voor al onze zeven zorglocaties zijn jullie als team verantwoordelijk, waarbij je wel de expert bent over je eigen locatie. Zoek jij een dynamische baan waarbij je het vaste aanspreekpunt bent voor de roosters van de medewerkers op een locatie, waarbij je ook terug kunt vallen op een team die elkaar ondersteunt en waarneemt waar nodig? Lees dan snel verder.

De functie
De personeelsbezetting is één van de grootste uitdagingen binnen de zorg op dit moment. Binnen deze dynamische functie ben jij verantwoordelijk voor het zo efficiënt en effectief mogelijk afstemmen van de zorgvraag en de inzetbaarheid van medewerkers. Je maakt een rooster op basis van bezettings- en roosterafspraken, waarbij je rekening houdt met geldende richtlijnen, procedures en wet- en regelgeving. Nadat je het verlof, mutaties en verzuim hebt meegenomen, staat er een waterdichte planning. Lukt het toch niet helemaal om de diensten op te vullen met eigen medewerkers? Dan leg je contact met de gecontracteerde externe partijen om de laatste gaten in het rooster te kunnen dichten.
Jij bent de vraagbaak voor zowel leidinggevenden als medewerkers; of het nu gaat om het beantwoorden van vragen over het rooster of het geven van uitleg over de administratieve procedures. Je hebt hierbij ook een adviserende pet op richting management van de locatie, waarmee je elke week overleg hebt. Meedenken wordt aangemoedigd; je hebt oog voor verbetering en denkt in oplossingen.

De afdeling
Het planbureau is volop in ontwikkeling. Wij zijn nu een jaar van start binnen WIJdezorg en we zijn druk bezig de werkprocessen rondom planning met elkaar te verbeteren. Je werkt samen met twee senior planners en collega planners (totaal vier fte). Het planbureau wordt gekenmerkt door een hecht team. Waarneming van elkaar en ervaringen delen met elkaar vinden wij belangrijk. Elke dag starten wij dan ook met een dagstart, live en/of digitaal. Hier bespreken we wat er nodig is in de locaties en hoe de planners elkaar kunnen waarnemen en/of ondersteunen.

Over WIJdezorg 'Iedere dag een fijne dag' is ons motto. WIJ vinden kwaliteit van leven belangrijk en de bewoner staat hierbij centraal. Welbevinden en aandacht staan bovenaan, waarbij ieders talenten, expertise en vaardigheden van belang zijn. We bieden zorg en ondersteuning waarin je als medewerker de ruimte krijgt om je te ontwikkelen. Keuzes maken vanuit eigen regie die aansluiten bij onze bewoners. Dit doen we niet alleen, maar samen met onmisbare mantelzorgers. Zo dragen we bij aan een zorgzame samenleving met gedeelde verantwoordelijkheden.

WIJ zijn op zoek naar een

planner


JIJ

 • hebt kennis op mbo+ of hbo-niveau
 • hebt minimaal een jaar recente ervaring als planner
 • kunt zelfstandig werken en beslissingen nemen
 • kunt verbinden en staat stevig in je schoenen
 • hebt affiniteit met de ouderenzorg
 • hebt inzicht in de capaciteitsplanning en wil je hierin verder ontwikkelen
 • bent bekend met planningssoftware. Mocht dit Intus zijn, dan is dat mooi meegenomen
 • ziet knelpunten in het rooster als een uitdaging en bent vindingrijk als het gaat om het oplossen hiervan, zowel ad-hoc als op lange termijn
 • bent accuraat, empathisch en je kunt goed met vertrouwelijke informatie omgaan
 • bent drie dagen per week beschikbaar

WIJ

 • bieden een jaarcontract, dat wordt omgezet in een vast contract bij goed functioneren
 • bieden salaris overeenkomstig de CAO VVT, FWG 40, maximaal € 3.417,15 bij een 36-urige werkweek
 • bieden ruim 29 vakantiedagen per jaar op basis van een 36-urige werkweek, plus de mogelijkheid om verlof te sparen
 • hebben aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een bedrijfscultureel abonnement en een Personeelsvoordeelwinkel
 • hebben een aantrekkelijke reiskostenregeling van € 0,23 per kilometer
 • bieden pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • zijn aangesloten bij FiscFree, waarbij je hoge korting krijgt op de aanschaf van een fiets, een mobiele telefoon, een computer, of op je sportcontributie
 • vinden ontwikkeling van talenten, kennis en vaardigheden belangrijk en bieden daarom diverse leermogelijkheden, zowel online als fysiek, via ons eigen leermanagementsysteem REIN
 • verschaffen een werktelefoon en een laptop bij indiensttreding

Dan kun je contact opnemen met Marit van Dorp, manager planbureau, bereikbaar via .
We zien je cv met motivatie graag tegemoet.

Specificaties


Locatie: Kantoor
Plaats: Zoeterwoude-Dorp
Uren per week: 16-24 uur


Functie:planner
Startdatum:30-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3417 – 3417
Uren per week:16 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Wijdezorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwkoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwkoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Nieuwkoop
 2. Planner Wijdezorg 30-01-2024

Bekijk ook andere vacatures