Vacature Marketing Medewerker

Marketing Medewerker in Noorden

Lijkt het je leuk om bij ons te werken?

Idee101 is een ambitieus en groeiend softwarebedrijf uit Assen. Wij hebben twee takken van sport: maatwerk software en ons projectensysteem Cleverdesk. Wij werken met 10 mensen en zijn door onze aanhoudende groei op zoek naar nieuwe collega's. We zoeken versterking op verschillende vlakken. Kom je eens bij ons langs om elkaar te leren kennen?

Ben jij een creatieve geest met een passie voor marketing? Wil jij je stempel drukken op de wereld van digitale marketing in een bedrijf vol innovatie en groeimogelijkheden? Lees door

Denk jij dat wij jouw talent niet kunnen missen? Laat het ons weten, we laten ons graag door jouw enthousiasme verrassen. Stuur je reactie met CV en motivatie aan . Tot snel!Functie:marketing medewerker
Startdatum:09-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Idee101 via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwkoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwkoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Nieuwkoop
  2. Marketing Medewerker Idee101 09-12-2023

Bekijk ook andere vacatures