GEMEENTEBLADIngekomen melding milieubelastende activiteit – Achttienkavels 10 in Nieuwkoop

Aanvraag voor Natuur en milieu | Organisatie en beleid

De Omgevingsdienst West-Holland heeft op 26 februari 2024 een melding ontvangen. De melding is ingediend voor het starten van een milieubelastende activiteit op de locatie Achttienkavels 10 in Nieuwkoop. Deze melding is geregistreerd in het Omgevingsloket onder verzoeknummer 2024022601321.De melding gaat over het toepassen van grond of baggerspecie. Geen bezwaar/beroepHet is niet mogelijk om bezwaar te maken of beroep in te stellen tegen deze melding.Meer informatieAls u meer informatie wilt, dan kunt u contact opnemen met de Omgevingsdienst West-Holland. Dit kan via 071-4083100 of info@odwh.nl. Noem hierbij het zaaknummer: 2024-003665.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Nieuwkoop. Bekijk alle Bekendmakingen Nieuwkoop in Nieuwkoop.

https://nieuwkoopkrant.nl/bekendmakingen-nieuwkoop/

Deel dit bericht:

Redactie Nieuwkoopkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Nieuwkoopkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Nieuwkoop.

Gerelateerde berichten