GEMEENTEBLADIngekomen melding Activiteitenbesluit milieubeheer −Zuideinde 194 in Nieuwkoop

Aanvraag voor Natuur en milieu | Organisatie en beleid

De Omgevingsdienst West-Holland ontving namens het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Nieuwkoop op 27 november 2023 een melding van Aannemersbedrijf D. van der Helm & Zn. Het bedrijf is gelegen op de locatie Zuideinde 194 in Nieuwkoop. De melding gaat over het realiseren van een mantelzorgwoning achter in de tuin.Tegen een melding op grond van artikel 8.41 Wet milieubeheer kunt u geen bezwaar indienen of beroep instellen. Heeft u nog vragen? Als u meer informatie wilt, dan kunt u contact opnemen met de Omgevingsdienst West-Holland. Dit doet u via 071-4083100 of info@odwh.nl. Noem hierbij het zaaknummer: 2023-015158.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Nieuwkoop. Bekijk alle Bekendmakingen Nieuwkoop in Nieuwkoop.

https://nieuwkoopkrant.nl/bekendmakingen-nieuwkoop/

Deel dit bericht:

Redactie Nieuwkoopkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Nieuwkoopkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Nieuwkoop.

Gerelateerde berichten