GEMEENTEBLADGebruik meerjarige evenementenvergunning, Jeugdtriathlon Nieuwkoop, 1 juni

Aanvraag voor Openbare orde en veiligheid | Organisatie en beleid

gemeente Nieuwkoop - zaaknummer Z2024-00000026 - het organiseren van de jeugdtriatlon Nieuwkoop op 1 juni 2024.Inzage en zienswijze is mogelijk tot drie weken na publicatie.Inzage De aanvraag kunt u inzien door middel van het sturen van een mail naar mailboxAPV@nieuwkoop.nlZienswijze Met zienswijzen kunt u een reactie geven op de aanvraag. U heeft vanaf de datum van publicatie drie weken de tijd om uw zienswijzen in te dienen. Deze kunt u schriftelijk indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Nieuwkoop, Postbus 1, 2460 AA Ter Aar. Hierin geeft u een omschrijving van de aanvraag waar u uw zienswijze op geeft, uw naam en adres, datum, handtekening en uw motivering. U kunt uw zienswijze ook mondeling bij de betreffende afdeling bekendmaken. Hiervoor maakt u een afspraak via telefoonnummer 14 0172.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Nieuwkoop. Bekijk alle Bekendmakingen Nieuwkoop in .

https://nieuwkoopkrant.nl/bekendmakingen-nieuwkoop/

Deel dit bericht:

Redactie Nieuwkoopkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Nieuwkoopkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Nieuwkoop.

Gerelateerde berichten