GEMEENTEBLADAanvraag verklaring geen bezwaar voor het houden van een toertocht op de weg, 16 maart 2024, gemeente Nieuwkoop - Joop Zoetemelk Classic

Aanvraag voor Cultuur en recreatie | Organisatie en beleidOpenbare orde en veiligheid | Organisatie en beleid

Gemeente Nieuwkoop - aanvraag is ontvangen voor het houden van een toertocht op de fiets, op 16 maart 2024 - de Joop Zoetemelk Classic.Inzage en zienswijze is mogelijk tot één week na publicatie.InzageDe aanvraag kunt u inzien door middel van het sturen van een mail naar mailboxAPV@nieuwkoop.nl. ZienswijzeMet zienswijzen kunt u een reactie geven op de aanvraag. Deze kunt u schriftelijk indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Nieuwkoop, Postbus 1, 2460 AA Ter Aar. Hierin geeft u een omschrijving van de aanvraag waar u uw zienswijze op geeft, uw naam en adres, datum, handtekening en uw motivering. U kunt uw zienswijze ook mondeling bij de betreffende afdeling bekendmaken. Hiervoor maakt u een afspraak via telefoonnummer 14 0172.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Nieuwkoop. Bekijk alle Bekendmakingen Nieuwkoop in .

https://nieuwkoopkrant.nl/bekendmakingen-nieuwkoop/

Deel dit bericht:

Redactie Nieuwkoopkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Nieuwkoopkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Nieuwkoop.

Gerelateerde berichten