GEMEENTEBLADAanvraag toestemming geluidhinder 4-4 t/m 8-4, Nieuwkoop, Provinciale weg N231A

Aanvraag voor Werk | Organisatie en beleidVerkeer | Organisatie en beleid

Provinciale weg N231A, Nieuwkoop – aanvraag is ontvangen voor toestemming geluidhinder in de nacht van 4 op 5 april 2024, 20.00-06.00 uur en van vrijdag 5 april 2024, 20.00 uur, t/m maandag 8 april 2024, 06.00 uur wegens asfalteringswerkzaamheden tussen de rotondes Kennedylaan en Achttienkavels.InzageU kunt de documenten inzien door een mail te sturen naar mailboxAPV@nieuwkoop.nl. ZienswijzeMet zienswijzen kunt u een reactie geven op de aanvraag. Deze kunt u tot 1 week na de datum van publicatie schriftelijk, via de mail of mondeling indienen. Schriftelijk bij het college van burgemeester en wethouders van Nieuwkoop, Postbus 1, 2460 AA Ter Aar. Hierin geeft u een omschrijving van de aanvraag waar u uw zienswijze op geeft, uw naam en adres, datum, handtekening en uw motivering. Telefonisch via nummer 14 0172, vragen naar het Verenigingsloket of via de mail mailboxAPV@nieuwkoop.nl.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Nieuwkoop. Bekijk alle Bekendmakingen Nieuwkoop in .

https://nieuwkoopkrant.nl/bekendmakingen-nieuwkoop/

Deel dit bericht:

Redactie Nieuwkoopkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Nieuwkoopkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Nieuwkoop.

Gerelateerde berichten