GEMEENTEBLADAanvraag omgevingsvergunning Noordenseweg 15 in Nieuwkoop - het vervangen van een dakkapel

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

Noordenseweg 15 in Nieuwkoop - zaaknummer Z2023-00001870 - aanvraag omgevingsvergunning voor het vervangen van een dakkapel - ingekomen op 12 juli 2023Om de aanvraag in te zien kunt u een afspraak maken (direct naar afspraak maken, klik hier) voor een bezoek aan het loket in het gemeentehuis van Nieuwveen. Of u kunt mailen naar omgevingsloket@nieuwkoop.nl of bellen met 14 0172 en vragen naar het Omgevingsloket.Op dit moment kunt u nog geen bezwaar maken of beroep indienen. Dat is pas mogelijk zodra wij een besluit (vergunning of weigering) hebben genomen. Zodra wij een besluit hebben genomen, wordt dit kenbaar gemaakt in ons digitale gemeenteblad (www.officielebekendmakingen.nl).

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Nieuwkoop. Bekijk alle Bekendmakingen nieuwkoop in .

https://nieuwkoopkrant.nl/bekendmakingen-nieuwkoop/

Deel dit bericht:

Redactie Nieuwkoopkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Nieuwkoopkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Nieuwkoop.

Gerelateerde berichten