Vacature Frontoffice Medewerker

Frontoffice Medewerker in Nieuwkoop

Bel ons

Whatsapp

Mail ons

Wij zijn op zoek naar jou !

Ben je spontaan, klantvriendelijk en stressbestendig? Ben je op zoek naar een baan, waarin geen dag hetzelfde is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken een frontoffice medewerker voor minimaal 24 uur per week.

In deze baan ben je hét eerste aanspreekpunt van ons centrum, waarin er dus veel klantencontact is. Je werkt samen met nog drie andere collega's binnen het administratieteam om elke dag het beste voor onze cliënten te regelen.

Na je inwerkperiode ben je zelf verantwoordelijk voor het indelen van de agenda's van de fysiotherapeuten en podotherapeut. Daarnaast verricht je verschillende administratieve werkzaamheden waarvoor ervaring met computerwerk wel een voorwaarde is.

Stuur snel je CV en motivatiebrief via onderstaande contactinformatie naar ons toe en wie weet zitten we binnenkort met elkaar om tafel. Wij kijken naar je uit.

ProMove, bewegen & gezondheid
Vijverhof 1
2421 VX Nieuwkoop
T:
E:
W: www.promove.nuFunctie:medewerker frontoffice
Startdatum:01-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ProMove via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwkoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwkoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Nieuwkoop
  2. Frontoffice Medewerker ProMove 01-12-2023

Bekijk ook andere vacatures