Vacature Enthousiaste Leerkracht Groep 5

Enthousiaste Leerkracht Groep 5 in Nieuwkoop

Enthousiaste leerkracht groep 5 gezocht!

Wil jij een rol vervullen in ons team?

KBS De Rietkraag in Nieuwkoop

De functie

Wil jij een rol vervullen in ons team? KBS De Rietkraag in Nieuwkoop is op zoek naar een gedreven leerkracht voor groep 5, vanaf 26 februari 2024 tot aan de zomervakantie. Deze kans doet zich voor vanwege de verhuizing van een gewaardeerde collega.

Over de school

Bij KBS De Rietkraag staat samenwerking centraal. Als leerkracht draag je bij aan de vormgeving van ons onderwijs en werk je nauw samen met collega's om een stimulerende leeromgeving te creëren.

Jouw profiel:

Als leerkracht draag je bij aan de vormgeving van ons onderwijs en werk je nauw samen met collega's om een stimulerende leeromgeving te creëren.

Wat bieden wij:

  • Een tijdelijke benoeming tot en met 12-07-2024.
  • Salaris conform de CAO PO functieschaal.
  • Een positieve werkomgeving met enthousiaste en professionele collega's.

Heb je interesse in deze leuke baan? Neem dan contact op met René Veenstra, de directeur van De Rietkraag. Hij staat klaar om je vragen te beantwoorden en meer inzicht te geven in wat onze school te bieden heeft. Je kunt René bereiken via e-mail: of telefonisch op .

De vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang. Grijp deze kans aan om je passie voor onderwijs te delen en een waardevolle bijdrage te leveren aan het leerproces van onze leerlingen!

Bezoekadres
Henry Dunantweg 30
2402 NR Alphen aan den Rijn

Functie:groep 5
Startdatum:29-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met SPO WIJ de Venen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwkoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwkoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Nieuwkoop
  2. Enthousiaste Leerkracht Groep 5 SPO WIJ de Venen 29-01-2024

Bekijk ook andere vacatures