Dion is jonge lelieteler: Ik zie perspectief in de biologische teelt

Dion is jonge lelieteler: Ik zie perspectief in de biologische teelt

Samen met onze collega’s van andere nieuwswebsites maken wij het nieuws van Nieuwkoop en omgeving. Wij delen de interessante nieuwsberichten van onze collega’s zodat jij op de hoogte blijft van al het nieuws.

RTV Hollandsmidden heeft het volgende bericht gedeeld op 2023-11-30 6:51:00:  Nieuwkoop - Dion is jonge lelieteler: ´Ik zie perspectief in de biologische teelt´ Dion Veninga ziet toekomst in een nieuwe lelieteelt© RTV /Serge Vinkenvleugel Hoe aantrekkelijk is het nog om een leliebedrijf over te nemen? Ik heb er echt nog wel plezier in”, antwoordt....

Lees het volledige nieuwsbericht hier en word doorgeleid naar de website van RTV Hollandsmidden.

Deel dit bericht:

Redactie Nieuwkoopkrant

Welkom op de externe berichten pagina van Nieuwkoopkrant. Ik verzamel allerlei interessante, leuke en nuttige nieuwsberichten voor je. Veel leesplezier!

  1. Extern
  2. Dion is jonge lelieteler: Ik zie perspectief in de biologische teelt

Nog meer externe nieuwsberichten