Vacature Diagnose Specialist

Diagnose Specialist in Nieuwkoop

Mijn vacatures

0 vacature(s)

Nieuw item

Diagnose Specialist

Wat ga je doen?
Een groot deel van je werk bestaat uit onderhoud- en reparatiewerkzaamheden, maar op moment dat er een complexe reparatie aankomt, is deze klus van jou! Je voelt de drive om alle mechanische en elektronische storingen op te sporen en op te lossen.

Onze vestiging in Nieuwkoop bestaat uit een werkplaatschef en zes monteurs. De receptie bestaat uit een service manager en twee service adviseurs. In deze werkplaats worden zowel mechanische als elektronische personen- én bedrijfswagens van onze merken (Audi, VW, Škoda en SEAT) onderhouden.

Profiel Diagnose Specialist

 • in het bezit bent van minimaal een diploma 1e Autotechnicus;
 • al enkele jaren ervaring hebt in een werkplaats als (auto)monteur;
 • je graag wilt ontwikkelen in kennis en kunde;
 • graag werkt in een gedreven en betrokken team.

Wat is ons aanbod?

 • een goed, passend salaris afhankelijk van ervaring en prestatie;
 • een goede pensioenregeling via PMT;
 • personeelskortingen op onze eigen producten;
 • volop ontwikkel- en opleidingskansen;
 • ruimte voor initiatief;
 • en niet in de laatste plaats: je krijgt hele leuke collega's!

Wie zijn wij?

Wat je van ver haalt is lekker. Maar een goede buur is weer beter dan een verre vriend. En in de Randstad is Maas-De Koning die goede buur. Met maar liefst 13 vestigingen van Krimpen aan den IJssel tot Uithoorn. Tegen de steden Rotterdam, Den Haag, Leiden, Amsterdam en Utrecht aan, maar nooit erin. Bij Maas-De Koning kennen we onze klanten. Van naam zeker, maar we weten ook waar behoefte aan is. We kunnen makkelijk schakelen met onze klanten en om maar in de mobiliteitstaal te blijven, beter sturen naar oplossingen. Want daarvoor moet je kennis hebben, maar ook een beetje kennissen zijn.

We zijn een combinatie van twee familiebedrijven en dat merk je. Dat merk je aan de betrokkenheid, aan het inleven en aan het meedenken. Kortom we weten goed wat onze klanten letterlijk en figuurlijk beweegt. Of dat nou gaat over leasing, elektrificatie of bijvoorbeeld schade. Onze dealerbedrijven zijn erop gericht om aan de vraag van vandaag maar ook aan die van morgen te kunnen voldoen. We bieden de merken Audi, Volkswagen, Seat, CUPRA, Skoda en Volkswagen Bedrijfswagens. En daar zijn we trouw in. Immers al meer dan 50 jaar. En onze klanten zijn weer trouw aan ons, sommigen zelfs even zo lang.



Functie:diagnose specialist
Startdatum:16-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Volkswagen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwkoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwkoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Nieuwkoop
 2. Diagnose Specialist Volkswagen 16-11-2023

Bekijk ook andere vacatures